Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Met Dance Brothers komt nu ook de eerste Finse serie wereldwijd naar Netflix

Trailers | 7 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De broers Roni en Sakari proberen rond te komen als professionele dansers en beginnen hun eigen studio. Als dat een succes wordt, dreigen ambities, belangen en relaties een wig te drijven tussen de broers. De Finse dramaserie Dance Brothers verschijnt in mei op Netflix.

Roni en Sakari (Roderick Kabanga en Samuel Kujala) lijken niet echt op elkaar, maar zijn als broers superclose, ook door hun passie voor dans. Ze proberen het hoofd boven water te houden als professionele dansers, maar dat is geen vetpot. Daarom besluiten ze samen een studio te openen waar ze kunnen oefenen, repeteren, les geven en tegelijkertijd wonen. Al snel maken ze furore met bij bijzondere dansroutines en wordt de club een succes.

Dance Brothers

Maar zoals dat altijd gaat in series en films: met financieel succes komt ook ellende. Artistieke ambities en financiële doelen gaan zelden samen en zo komt het in de dramaserie Dance Brothers tot een botsing tussen Roni en Sakari. Kan hun liefde voor het dansen de broers weer samenbrengen? Het is voor het eerst dat een Finse serie wereldwijd via Netflix in première gaat.

Datum en trailer

Het eerste seizoen van Dance Brothers bestaat uit tien afleveringen van twintig minuten, dus die kijk je lekker snel weg. Vanaf 10 mei te zien op Netflix, en hieronder is alvast de trailer.