Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Muziek, drama en nostalgie in nieuwe serie Daisy Jones & The Six

Trailers | 9 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Amazon
©
Foto: Amazon

In de jaren zeventig begint een rockband uit Los Angeles aan hun klim naar succes. Daisy Jones & The Six groeien uit een van de meest legendarische bands ter wereld, totdat een onafwendbare breuk hun einde inluidt. Je ziet de miniserie Daisy Jones & The Six vanaf deze week op Prime Video.

De nieuwe miniserie Daisy Jones & The Six ademt de sfeer van de seventies en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Taylor Jenkins Reid, die zich voor het verhaal liet inspireren door de echt bestaande band Fleetwood Mac. De relaties tussen de bandleden van Daisy Jones & The Six  - die ook de inspiratie vormen voor hun succesvolle nummers - spelen een hoofdrol in het verhaal.

Daisy Jones & The Six

De fans van het boek zitten vol spanning te wachten op de serie: niet alleen omdat ze kunnen zien hoe hun favoriete personages gestalte krijgen, maar omdat de liedjes van de band nu ook echt te horen zijn. De hoofdrollen in Daisy Jones & The Six worden gespeeld door Riley Keough (de kleindochter van Elvis Presley) als Daisy Jones,  Camila Morrone als Camila Dunne,  Sam Claflin (Mycroft uit Enola Holmes) als Billy Dunne en Suki Waterhouse in de rol van Karen Sirko.

Daisy Jones and the Six
Daisy Jones and the Six

Datum en trailer

Een van de producenten van de nieuwe serie is Reese Witherspoon, die het boek van Taylor Jenkins Reid eerder selecteerde voor de leden van haat boekenclub. Je ziet Daisy Jones & The Six vanaf vrijdag 3 maart op Prime Video.  Op die dag verschijnen de eerste drie afleveringen. Op 10 maart komen er nog eens drie bij, en daarna op 17 en 24 maart steeds twee afleveringen. Bekijk ook onderstaande trailer voor een eerste indruk van deze serie.

Daisy Jones & The Six

Drama | serie | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie