Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: De cheerleaders van Navarro zijn terug voor een tweede seizoen van Cheer

Trailers | 20 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Ongeveer een jaar geleden werd Cheer een verrassingshit op Netflix. De realityserie volgt het cheerleadingteam van Navarro College, dat bij de topteams van Amerika hoort. Seizoen twee staat binnen een paar weken op Netflix, en er is al een trailer.

In het eerste seizoen van Cheer zagen we hoe coach Monica Aldama haar jongens en meiden tot grote prestaties wist te brengen. Cheerleading anno 2021 is niet meer wat huppelen en zwaaien met pompoms, maar houd het midden tussen acrobatiek, dans en turnen van het hoogste niveau.

Seizoen 2

In de nieuwe afleveringen van Cheer zien we hoe de cheerleaders en hun coaches omgaan met het succes van seizoen 1, waardoor ze opeens beroemdheden zijn geworden. Ook zijn er de voorbereidingen op de nieuwe kampioenschappen, waar Navarro een zware dobber aan krijgt. Verder kregen de teamleden een zware schok te verwerken toen een van hen werd gearresteerd. Jerry Harris werd opgepakt wegens het uitlokken van kinderporno en kan voor vijftien jaar de bak indraaien.

Wanneer?

Op 12 januari staat het tweede seizoen van Cheer voor je klaar op Netflix. In de trailer zie je alvast wat nieuwe acrobatische kunsten van de teamleden.

Cheer

informatief | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie