Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Maak kennis met de oliedomme activisten Chad en JT op Netflix

Trailers | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Chad Kroeger en JT Parr zijn bro's met een missie. Ze willen de wereld duidelijk maken dan het leven meer inhoudt dat surfen en een zongebruinde huid, en daarom voeren ze actie om aandacht te trekken voor echt belangrijke zaken. Helaas loopt dat finaal verkeerd als ze door een van hun acties worden gecanceld. Binnenkort zie je het tweetal in actie in Chad & JT Go Deep op Netflix.

Komieken Tom Allen en John Parr timmeren al een tijdje aan de weg met een podcast en virale stunts, waarbij ze in de huid kruipen van de niet al te snuggere en uiterst naïeve Californische activisten Chad Kroeger en JT Parr. Een van hun eerste acties was een petitie om een standbeeld te krijgen voor de verongelukte acteur Paul Walker uit de Fast & Furious-films.

Chad & JT Go Deep

Om te bewijzen dat ze niet zo oppervlakkig zijn als ze eruit zien, gaan Chad en JT aan de slag met acties voor bewustzijn en verandering. Jammer genoeg zijn ze niet de slimsten, en als ze een lelijke uitglijder maken worden ze gecanceld. Lukt het de vrienden nog om uit dit dal omhoog te kruipen?

Datum en trailer

Hoe dat verder gaat zie je vanaf 23 augustus op Netflix, waar dan het eerste seizoen van Chad & JT Go Deep verschijnt. Onderstaande trailer geeft je een indruk van wat je te wachten staat.