Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Nieuw comedydrama met Dakota Johnson: Cha Cha Real Smooth

Trailers | 6 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Apple
©
Foto: Apple

De 22-jarige Andrew is net afgestudeerd en heeft geen idee wat hij wil doen met de rest van zijn leven. Dan leert hij op een feestje een lokale moeder en haar dochter kennen, en valt alles op zijn plek. De nieuwe romantische film Cha Cha Real Smooth met Raff Cooper en Dakota Johnson komt in juni naar Apple TV+

Met een diploma op zak trekt Andrew weer in bij zijn ouders in New Jersey, en dat is niet wat hij zich had voorgesteld van zijn nieuwe volwassen leven. Andrew weet niet goed wat hij wil, maar er is één ding waarin hij een absolute ster is, en dat is het op gang helpen van een feestje. Dankzij dat talent maakt hij op een feest kennis met de lokale moeder Domino en haar dochter Lola. Het klikt met allebei.

Cha Cha Real Smooth

Het romantische comedydrama Cha Cha Real Smooth werd geschreven en geregisseerd door Raff Cooper, die ook de hoofdrol van Andrew speelt. De film van dit aanstormende talent werd bejubeld op het Sundance filmfestival en is volgende maand te zien op Apple TV+. De rol van Domino wordt gespeeld door Dakota Johnson, die je natuurlijk kent uit de Fifty Shades-trilogie maar ook gewoon een prima actrice is.

Datum en trailer

Vanaf 17 juni is Cha Cha Real Smooth te zien op Apple TV+. Hieronder kun je alvast kennismaken met Andrew, Domino en Lola in de gloednieuwe trailer.