Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: Netflix maakt een duistere trip in de serie Brand New Cherry Flavor

Trailers | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Vrijdag de dertiende is een prima premièredatum voor een horrorserie. Netflix pakt volgende maand uit met Brand New Cherry Flavor en de trailer belooft een lekker duister sfeertje.

Aanstormend filmregisseur Lisa Nova heeft grote ambities. Het zonovergoten Los Angeles van de jaren negentig heeft echter ook een duistere kant, en Lisa wordt meegezogen op een psychedelische trip die verandert in een huiveringwekkende nachtmerrie. Volgende maand kun je op Netflix kijken naar de horrorserie Brand New Cherry Flavor.

Rosa Salazar

De hoofdrol in de nieuwe serie wordt gespeeld door Rosa Salazar. De kans is groot dat je haar hebt gezien in Alita: Battle Angel, maar daar ging ze voor de hoofdrol van Alita schuil onder een dikke laag computergraphics. Salazar speelde ook de hoofdrol in de animatieserie Undone, die je kunt zien op Amazon Prime Video. Ook daar werden de acteurs bewerkt tot tekenfilm. In Brand New Cherry Flavor mag Salazar gewoon haar eigen gezicht houden (en daar mankeert niks aan).

Rosa Salazar als zichzelf (links), in Alita: Battle Angel (midden) en Undone (rechts)

Teaser

Onderstaande teaser geeft een voorproefje van de serie. Naast Rosa Salazar zie je in Brand New Cherry Flavor ook Catherine Keener (Being John Malkovich) en Manny Jacinto (de wazige Jason uit The Good Place).

Première

Op 13 augustus staat Brand New Cherry Flavor op Netflix. De serie telt acht afleveringen van ongeveer een uur.