Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Tiff en Pete terug voor nieuwe sessie in Bonding op Netflix

Trailers | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Met Bonding maakte Netflix vorig jaar een luchtig en komisch uitstapje in de wereld van BDSM. Tiff - alias meesteres May - en haar stuntelige assistent Pete keren deze maand terug in een tweede seizoen.

In de zwarte comedyserie Bonding vult psychologiestudent Tiff Chester (Zoe Levin) haar studiebeurs aan met een bijbaantje als dominatrix. Als meesteres May is ze erg in trek hij haar clientèle. Omdat ze een assistent kan gebruiken schakelt Tiff de hulp in van Pete Devin (Brendan Scannell), haar 'gay best friend' van middelbare school. Samen belanden ze in pikante en maffe situaties, waarbij er voor Pete een wereld open gaat.

Rode oortjes

Hoewel sommige kijkers rode oortjes kregen van de serie, werd het eerste seizoen van Bonding goed ontvangen. De serie, die losjes gebaseerd is op de persoonlijke ervaringen van bedenker Rightor Doyle, werd geprezen voor zijn openhartigheid. Ook kijkt het seizoen lekker weg, want Bonding telt maar zeven afleveringen van elk ongeveer een kwartier. Deze maand krijgt de serie op Netflix een tweede seizoen.

Trailer

Ook seizoen twee van Bonding zit weer vol dolle toestanden. Na hun blunderende gedrag in het vorige seizoen krijgen Tiff en Pete de wacht aangezegd en moeten ze op cursus. Verder zien we in de trailer weer veel leer, lak en een hondenkostuum voorbij komen.

Premiere

Het tweede seizoen van Bonding verschijnt op woensdag 27 januari op Netflix.