Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Young adult-verfilming Along for the Ride onderweg naar Netflix

Trailers | 1 jaar geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Tijdens de zomer voordat ze aan haar studie begint ontmoet Auden de mysterieuze Eli. Ze voelt een sterke band en leert een nieuwe kant van zichzelf kennen, maar beseft dat ze eigenlijk niets over hem weet. De verfilming van de young adult-bestseller Along for the Ride komt volgende maand naar Netflix.

De slimme Auden West is beschermd opgegroeid. Na de middelbare school gaat ze naar de universiteit, maar eerst heeft ze nog een lange zomervakantie voor de boeg. Ze gaat naar haar vader in het strandplaatsje Colby, waar ze eigenlijk niemand kent. Dan ontmoet ze Eli, die een fietswinkeltje runt. Auden en Eli blijken allebei last te hebben van slapeloosheid en krijgen een bijzondere band op hun gezamenlijke zomeravonden.

Lees ook: De mooiste Young Adult films om nu te streamen

Along for the Ride

Netflix kocht de rechten van maar liefst drie boeken van de populaire young adult-schrijfster Sarah Dessen, en Along for the Ride is de eerste die verfilmd wordt. Voor de hoofdrollen van Auden en Eli werden de nog onbekende spelers Emma Pasarow en Belmont Cameli gekozen. Bij regisseur Sofia Alvarez is de klus in goede handen, want zij maakte eerder de eerste twee To All the Boys-films voor Netflix.

Trailer en datum

Op 6 mei staat Along for the Ride op Netflix. De trailer geeft je alvast een voorproefje van de zomerse sfeer en romantiek.