Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Kippenvel: Netflix toont trailer van oorlogsserie All the Light We Cannot See

Trailers | 7 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De bekroonde oorlogsroman 'All the Light We Cannot See' van Anthony Doerr is later dit jaar te zien als een miniserie op Netflix. Hoewel er geen woord in gezegd wordt, is de trailer die Netflix vandaag naar buiten bracht adembenemend.

Het boek en de miniserie All the Light We Cannot See volgt twee tieners tijdens de Tweede Wereldoorlog. De blinde Marie-Laure woont in Frankrijk, en de Duitse Werner Pfennig moet dienst nemen in het leger dat Europa in brand zet. Het boek is door Steven Knight (Peaky Blinders) bewerkt tot een scenario, dat door Shawn Levy wordt verfilmd tot een vierdelige miniserie. Levy is onder meer bekend als regisseur van Free Guy en producent van Stranger Things.

All the Light We Cannot See

In de miniserie worden Marie-Laure en Werner gespeeld door Aria Mia Loberti en Louis Hofmann. Er zijn ook wat bekende gezichten. Zo speelt Mark Ruffalo de vader van Marie-Laure, die werkt in het natuurhistorisch museum in Parijs. Hugh Laurie is Etienne LeBlanc, een veteraan uit de vorige wereldoorlog die lijdt aan posttraumatische stress.

Datum en trailer

Helaas moeten we nog een hele tijd wachten op All the Light We Cannot See, want de miniserie verschijnt pas op 2 november op Netflix. Dat het een indrukwekkende productie gaat worden is nu al duidelijk te zien aan onderstaande trailer.