Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Sportdramaserie A League of Their Own komt naar Prime Video

Trailers | 1 jaar geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Amazon
©
Foto: Amazon

De nieuwe serie A League of Their Own vertelt over de oprichting van de honkbalcompetitie voor vrouwen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dit historische sportdrama komt binnenkort naar Prime Video.

A League of Their Own is een gloednieuwe serie, maar werd gebaseerd op de gelijknamige film van dertig jaar geleden. Hierin speelden sterren als Tom Hanks, Geena Davis en Madonna een hoofdrol. De serie vertelt een waargebeurd verhaal uit de Tweede Wereldoorlog. Omdat de meeste Amerikaanse mannen zich moesten melden voor het leger, werd er gevreesd voor het voortbestaan van de honkbalcompetitie. Daarom werd er een speciale competitie voor vrouwen opgericht.

A League of Their Own

De nieuwe serie volgt de vrouwelijke spelers en hun coaches die zich inzetten voor de sport, maar ook moeten knokken tegen vooroordelen, seksisme en racisme tijdens hun trips door de Verenigde Staten van de jaren veertig. De hoofdrollen worden gespeeld door onder anderen Abbi Jacobson, Chanté Adams en Nick Offerman (Parks and Recreation).

Datum en trailer

De onderstaande trailer laat zien hoe A League of Their Own een authentiek beeld schetst van de periode. Op 12 augustus gaat de serie van start op Prime Video.

A League of Their Own

Drama | serie | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie