Trailer Netflix-musical The Prom met Nicole Kidman

De eerste trailer van Ryan Murphy's musical The Prom staat op Netflix. En The Prom zit barstensvol sterren. 

Bekijk de trailer van Dolly Parton's Netflix-kerstfilm

Netflix heeft de trailer van Dolly Parton’s Christmas on the square online gezet en die spat van je scherm.

Streamen of overslaan: The right stuff op Disney+

Eind jaren vijftig waren de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie verwikkeld in een race naar de ruimte. De grote vraag was wie de eerste mens in een baan om de aarde zou brengen. In de nieuwe serie The right stuff geeft Disney+ het antwoord.

Nieuwe trailer The Crown seizoen 4

Netflix heeft een nieuwe trailer online gezet van het vierde seizoen van The crown en daarin spelen Prins Charles en voor al prinses Diana de hoofdrol.

Trailer: Videoland-thrillerserie Lieve Mama

De zesdelige serie met Rifka Lodeizen gaat over een woningoverval die helemaal uit de hand loopt. Videoland hoopt op een megahit met Lieve mama.

Drie series op Apple TV+ die een kans verdienen

Bijna een jaar na de lancering van Apple TV+ is de streamingdienst nog niet het succes waar de iPhone-bouwer op hoopte. Toch zijn deze drie series het kijken waard.

Goed getimed: Netflix scoort met serie To the lake

Je zou verwachten dat kijkers momenteel niet zitten te wachten op een enge serie over de uitbraak van een dodelijke ziekte. De populariteit van de Netflix-serie To the lake bewijst het tegendeel.

Deze week nieuw op Netflix, Videoland en Ziggo

Welke films en series verschijnen er de komende tijd op Netflix, Videoland en Ziggo Movies & Series? We geven een overzicht van de belangrijkste nieuwkomers in de komende tien dagen.

Trailer en rel voor nieuwe Netflix-serie Grand army

Netflix presenteerde vandaag de trailer voor de nieuwe serie Grand army, waarin vijf Amerikaanse tieners strijden tegen racisme. De première wordt echter overschaduwd door een fikse rel.

Trailer: Veel muziek in Netflix-kerstfilm Jingle Jangle met Forest Whitaker

Netflix heeft de eerste trailer van de kerstfilm Jingle Jangle: A Christmas journey online gezet. En die ziet er duur uit. 

Streamen of overslaan: Homecoming op Amazon Prime Video

In de psychologische thrillerserie Homecoming helpt therapeut Heidi Bergman (Julia Roberts) ex-soldaat Walter Cruz (Stephan James) met zijn terugkeer in de maatschappij. Medicatie is onderdeel van de behandeling, maar de firma Geist - eigenaar van de kliniek - blijkt een duistere agenda te hebben.

Streamen of overslaan: Utopia op Amazon Prime Video

Elke aflevering van de Amerikaanse serie Utopia begint met een waarschuwing. "Dit programma is een werk van fictie, en niet gebaseerd op een echte pandemie." Misschien is dat bericht niet overbodig.