Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze zomer staan er allemaal nieuwe misdaadseries op NPO Plus en op televisie

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: BC
©
Foto: BC

KRO-NCRV is gespecialiseerd in misdaadseries en dan voornamelijk van Engelse bodem maar voor deze zomer staat er ook een Franse serie op het programma. En er zit er eentje bij van de hand van Graham Norton. 

Serial Lover

Vanaf donderdag 13 juli op NPO Plus en vanaf zaterdag 22 juli wekelijks op NPO 3 en NPO Start

De Franse serie gaat over vier vrouwen die allemaal voor een uiterst gewiekste man vallen die zich als piloot, journalist en chirurg voordoet. Als zij ontdekken dat hij een meesteroplichter is, bundelen ze met gevaar voor eigen leven hun krachten om hem te stoppen

Holding

Vanaf 5 augustus wekelijks op NPO2, ook te zien op NPO Plus

Talkshowhost Graham Norton schrijft ook boeken en van deze, over sergeant PJ Collins, is  een serie gemaakt. Collins doet zijn werk in het rustige, Ierse dorp Duneen. Wanneer er menselijke resten worden gevonden en hij de opdracht krijgt dit mysterie op te lossen, dreigen er grote geheimen naar boven te komen.

The Control Room

Vanaf 5 augustus wekelijks op NPO3, vanaf 20 juli op NPO Plus

Gabe is centralist op de meldkamer van een ambulancedienst in Glasgow. Als een vrouw die hij lijkt te kennen hem belt omdat ze per ongeluk een man zou hebben vermoord, wordt hij met voorvallen uit zijn verleden geconfronteerd die hij liever vergeet en raakt hij ongewild betrokken bij louche zaken.

The Capture seizoen 1

Vanaf 7 augustus wekelijks op NPO2, vanaf 29 juni op NPO Plus

De Britse ex-soldaat Shaun Emery wordt beschuldigd van een misdaad wanneer er beelden van een incident in Londen opduiken. De volhardende jonge detective Rachel Carey duikt in zijn zaak en ontdekt een groot complot. Famke Janssen speelt één van de hoofdrollen.