Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

DIt zijn de zaken in Unsolved Mysteries 2

Series | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Guidinc
©
Foto: Guidinc

Het tweede deel van Unsolved Mysteries staat op Netflix met zes gloednieuwe zaken waarvan de makers hopen dat wij ze oplossen. 

Het gaat om zes (internationale) mysteries waarvan de politie geen idee heeft hoe ze op te lossen of waarvan de familie overtuigd is van een misdrijf en de politie niet. En er zit een geestenverhaal tussen. 

Lady in the Lake
JoAnn Romain werd in 2010 dood gevonden in de Detroit River. De politie besloot dat het om zelfmoord ging ondanks dat de omstandigheden rond haar verdwijning nogal verdacht waren. Zo zou JoAnn een bevroren meer moeten zijn overgestoken op hakken om bij de rivier te komen. Dochter Michelle is ervan overtuigd dat haar moeder werd vermoord.  

Tsunami Spirits
Inwoners van het Japanse kustplaatsje Ishinomaki zien sinds de tsunami van 2011 geesten. Destijds kwamen 15.000 mensen om het leven en hun geesten zijn rusteloos. De nog levende inwoners zien geesten op het strand lopen, voor hun deur staan en zelfs taxi's aanhouden. 

Washington Insider Murder
Het lichaam van John P. Wheeler III werd in 2010 op een vuilstort gevonden. Wheeler was niet de eerste de beste, hij was o.a. voorzitter van een organisatie voor Vietnam-veteranen. Daarnaast werkte hij voor drie presidenten. Tot op heden bleef zijn moord onopgelost.

Stolen Kids
In 1989 verdwenen in een paar maanden tijd twee kleuters in Harlem, New York van hetzelfde speeltuintje. De kinderen zijn nog steeds vermist. De moeders Christopher Dansby en Shane Walker hopen tot op de dag van vandaag dat hun kinderen nog gevonden zullen worden. 


A Death in Oslo
In 1995 werd een vrouw dood gevonden in een chique hotelkamer in Oslo. Ze was overleden aan de gevolgen van een schotwond in haar hoofd. De dame in kwestie was ingecheckt onder de naam Jennifer Fergate, maar dat bleek niet haar echt naam. Tot op de dag van vandaag is niet bekend wie 'Jennifer' is en of ze wel zelfmoord pleegde.


Death Row Fugitive
Lester Eubanks is een van de meeste gezochte criminelen van de Verenigde Staten. Hij zat een levenslange straf uit wegens de moord op een 14-jarige. Toch mocht hij op verlof om kerstboodschappen te doen. Lester ontsnapte en is sindsdien spoorloos.  

Unsolved Mysteries

documentaire | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie