Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Netflix zet derde seizoen van You in de agenda

Series | 2 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Zet 15 oktober ook maar in jouw agenda, want vanaf die dag zie je hoe het verder gaan het Joe Goldberg, de charmante psychopaat uit de Netflix-serie You. Aan het eind van het vorige seizoen had Joe alweer een nieuw slachtoffer op het oog, dus het belooft spannend te worden.

De psychologische thrillerserie You volgt seriemoordenaar Joe (Penn Badgley), die in het eerste seizoen van de serie geobsedeerd raak door een klant van zijn boekenwinkel. Het loopt slecht af met haar - en niet alleen met haar. Omdat het hem in New York te heet onder de voeten werd, verkaste Joe in het tweede seizoen naar Los Angeles. Daar neemt hij een nieuwe identiteit aan, maar al snel vervalt hij weer in zijn oude moordlustige patroon.

Teaser

In het tweede seizoen is Joe in een relatie met Quinn, maar desondanks ontwikkelt hij een nieuwe obsessie voor een kakelverse buurvrouw. Vandaag maakte Netflix bekend dat je vanaf 15 oktober kunt zien wat de toekomst voor haar in petto heeft. De teaser verraadt al dat Joe en Quinn in seizoen 3 een zoontje krijgen, dat Henry heet.

Seizoen 3

Alle vaste spelers keren terug in het derde seizoen. De eerste twee series van You waren gebaseerd op de boeken 'You' en 'Hidden Bodies' van Caroline Kepnes. Eerder dit jaar werd een derde titel in de reeks uitgebracht, maar de schrijfster heeft laten weten dat de boeken en de serie niet langer helemaal parallel lopen.