Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Komt er een vijfde seizoen van You op Netflix?

Series | 6 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Nu we seizoen 4 van You helemaal achter de kiezen hebben, blijft er maar een vraag over: komt er een vijfde seizoen op Netflix?

Seizoen 4 was bepaald een emotionele achtbaan waarin Joe Goldberg (Penn Badgley) ineens te maken kreeg met een concurrent die net zo bedreven was in moorden als hijzelf. Het hele eerste deel van het seizoen besteedde Joe aan het achterhalen van de identiteit van die andere moordenaar, die het had voorzien op rijke mensen. En hij ontdekte dat Rhys Montrose (Ed Speleers) de boosdoener was.

Joe en Rhys

Maar terwijl alle kijkers rekenden op een tweestrijd tussen Joe en Rhys, werd alles ineens anders door een enorme plottwist die helemaal niemand zag aankomen. Op het einde kwam Joe, zoals altijd, weer ongeschonden uit de strijd. En dat maakt de weg vrij voor een nieuw seizoen. 

Seizoen 5

Seizoen 5 is nog niet bevestigd door Netflix, maar gezien de populariteit van You, is dat slechts een kwestie van tijd. Bovendien hebben de makers al laten weten dat ze een bijzonder goed idee hebben voor de nieuwe reeks. Tegelijkertijd beloven ze de serie niet uit te gaan melken. Waarschijnlijk komt er snel een bevestiging van Netflix over de verlenging.