Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Wie is wie in You seizoen 4 op Netflix?

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Joe Goldberg heeft zijn werkveld verlegd naar Londen en daar maakt hij heel rap nieuwe vrienden maar natuurlijk ook nieuwe vijanden. Dit zijn de hoofdrolspelers van het vierde seizoen van You.

Penn Badgley speelt Joe Goldberg/Jonathan Moore

Penn Badgley
Penn Badgley

Joe bedoelt het allemaal best goed, maar hij is nu eenmaal een seriemoordenaar dus er vallen nogal wat slachtoffers (meestal van het vrouwelijke geslacht) als hij in de buurt is. In dit vierde seizoen vindt Joe zichzelf opnieuw uit als literatuurprofessor Jonathan Moore op een universiteit in Londen. Hij probeert een beetje onder de radar te blijven maar wordt gedwongen om voor detective te spelen wanneer een andere moordenaar de elite van Londen dreigt uit te moorden.

Tati Gabrielle speelt Marienne Bellamy

Tati Gabrielle
Tati Gabrielle

In het vorige seizoen was Joe geobsedeerd door bibliothecaresse Marienne en toen zij voor hem vluchtte naar Parijs, ging hij achter haar aan. Het is de vraag of Marienne, die veel weet over het verleden van Joe, het er ook dit seizoen levend vanaf brengt. Zij is tenslotte de enige die hem kan ontmaskeren. 

Charlotte Ritchie speelt Kate

Charlotte Ritchie
Charlotte Ritchie

Kate speelt een hoofdrol dit seizoen. Ze is de baas van een kunstgalerie en al bij de eerste ontmoeting heeft deze ijskoude dame een hekel aan Joe. Wordt zij zijn nieuwe obsessie of is ze net zo slecht als Joe?  

Amy-Leigh Hickman speelt Nadia Farran

Amy-Leigh Hickman
Amy-Leigh Hickman

Nadia is een studente van Joe en ze raakt snel bevriend met haar professor. De grote droom van Nadia is om schrijver te worden. Ze lijkt zelfverzekerd maar is niet zo rijk als de meeste van haar leeftijdgenoten en wordt daardoor niet echt geaccepteerd. Ook Nadia heeft wat lijken in de kast. 

Lukas Gage speelt Adam

Lukas Gage

Lukas Gage
Adam is een rijke Amerikaanse erfgenaam en de eigenaar van een privé-club waar hij en zijn rijke maten graag feesten. Hij is het vriendje van lady Phoebe en wordt in eerste instantie ook vrienden met Joe. Maar Joe ontdekt al snel dat Adam -net als hijzelf- een paar geheimen heeft.

Tilly Keeper speelt Lady Phoebe

Tilly Keeper
Tilly Keeper

Lady Phoebe is de beste vriendin van Kate en een populaire it-girl die vaak in de tabloids staat. Phoebe en haar vriend Adam hebben een grote schare fans op social media.

Ed Speleers speelt Rhys Montrose

Ed Speleers
Ed Speleers

Rhys is een gevierd schrijver, met politieke ambities. Hij wil burgemeester van Londen worden. In tegenstelling tot de andere mensen in de vriendenkliek komt Rhys niet uit een rijk nest. Zijn familie was vroeger arm, maar hij kent de rijke stinkerds van de universiteit Oxford.