Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Vanaf vandaag kun je You seizoen 4 afkijken. Hoe loopt het in Engeland af met Joe?

Series | 11 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Haalt Joe het einde van seizoen 4 of is zijn mazzels echt op nu hij een seriemoordenaar tegen het lijf is gelopen? De tweede helft van het vierde seizoen van You staan nu klaar voor je op Netflix.

Pas op wanneer je de eerste helft van seizoen 4 nog niet hebt gezien, want dan kom je spoilers tegen. 

Een lijk op je eettafel

In de eerste afleveringen ontdekte Joe (Penn Badgley) dat er een seriemoordenaar het had voorzien op zijn rijke kennissen in Londen. En hij was het niet zelf. Maar de moordenaar in kwestie maakte Joe het leven erg lastig door bijvoorbeeld een lijk op zijn eettafel te dumpen. 

Overleeft Kate dit seizoen?

In de laatste aflevering van eerste helft kwam Joe te weten dat zijn vriend Rhys Montrose (Ed Speleers) de onverlaat was die het op rijke mensen had voorzien en spelletjes met hem speelde. Rhys, een gerespecteerd schrijver die zich ook nog eens net had gekandideerd als burgemeester van Londen. En wordt de nieuwe liefde van Joe, Kate Galvin (Charlotte Ritchie) met rust gelaten door Rhys? 

De trailer van de nieuwe afleveringen had ook nog een verrassing in petto voor de kijkers. Oude bekende Love (die toch echt dood hoort te zijn) dook zomaar op. 

Als je You uit hebt, hebben wij nog leuke andere kijktips voor je.