Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Yannick Jozefzoon en Yootha Wong-Loi-Sing te zien in nieuwe Nederlandse dramaserie Santos

Series | 1 maand geleden | Janine van Rooden

©
Foto: BNNVARA/Topkapi Series
©
Foto: BNNVARA/Topkapi Series

Zet de popcorn maar alvast klaar, want er komt een gloednieuwe Nederlandse dramaserie aan!

Daarin spelen Yannick Jozefzoon (De Droom van de Jeugd) en Yootha Wong-Loi-Sing (Hoe Duur Was de Suiker) de hoofdrollen.

Santos

In de serie met de naam Santos probeert liefdeskoppel Glenn (Yannick Jozefzoon) en Yola (Yootha Wong-Loi-Sing) samen een leven op te bouwen in Rotterdam. Hoewel ze allebei hun dromen willen najagen, komen ze klem te zitten tussen hun eigen ambities en hun criminele vrienden en familie.

Zo wordt aspirant-chef-kok Glenn meegesleept door zijn dealende beste vriend en komt non-profit ondernemer Yola in conflict met haar criminele moeder die meedogenloos de macht naar zich toetrekt in de Rotterdamse haven.

Glenn en Yola proberen los van elkaar, maar ook samen telkens de juiste keuzes te maken in een wereld die met een gekleurde bril naar hen kijkt. Maar wat is de juiste keuze als het om familie, vrienden en liefde gaat?

Cast

Naast Yannick Jozefzoon en Yootha Wong-Loi-Sing zijn er rollen weggelegd voor onder anderen Romana Vrede, John Buijsman, Jack Wouterse, Kiefer Zwart en Sarita Lorena. 

NPO 3 en NPO Plus

Santos is vanaf 9 november 2023 elke donderdag om 20:30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. Alle afleveringen zijn vanaf dan ook in één keer te streamen via NPO Plus.