Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Wie is wie in seizoen 3 van You op Netflix?

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

In seizoen 3 van de serie You zien we een hele hoop nieuwe gezichten. Logisch, want er sneuvelden de afgelopen seizoenen nogal wat personages. Maar we stellen graag de nieuwe 'slachtoffers' aan je voor.

Penn Badgley (Joe Goldberg) en Quinn Love (Victoria Pedretti) verhuizen in seizoen 3 naar een nieuwe buurt, waar ze veel nieuwe mensen leren kennen. En die mensen overleven het niet allemaal. Maar het is toch leuk om ze iets beter te leren kennen. 

Tati Gabrielle speelt Marienne

Marienne is de manager van de plaatselijke bibliotheek waar Joe ook regelmatig rondhangt. Marienne heeft een gewelddadige ex, Ryan en een dochter die ze bijna niet meer mag zien. En dan valt ze ook nog voor een seriemoordenaar. 

De 25-jarige Tati Gabrielle kun je kennen van The Chilling Adventures of Sabrina waarin ze Prudence Blackwood speelde. Daarvoor was ze te zien in de serie The 100 als Gaia. 

Dylan Arnold speelt  Theo

Theo is een student die als een blok valt voor Love ook al is hij een jaar of tien jonger. Hij is ook de stiefzoon van Natalie, de buurvrouw die al vrij vroeg in het seizoen wordt vermoord door Love. Maar dat weet de arme Theo natuurlijk niet. 

Dylan Arnold was eerder te zien in de serie Nashville en de After-film. Hij speelt ook een rol in Halloween Kills, waarin Jamie Lee Curtis het weer eens opneemt tegen Michael Myers.  

Lees ook: Onze recensie van You

Shalita Grant speelt Sherry

Sherry is de mommy-blogger van de buurt. Een oppervlakkige trien bij wie iedereen in een goed blaadje wil komen omdat ze nogal machtig is. Maar Sherry heeft meer te bieden dan je op het eerste gezicht zou verwachten. 

Shalita speelde o.a. rollen in Santa Clarita Diet en NCIS.

Travis Van Winkle speelt Cary

Cary is de echtgenoot van Sherry. Hij is geobsedeerd door zijn lijf, avontuurlijke mannenvakanties en zijn bedprestaties. Cary is een beetje gek, maar hij bedoelt het allemaal goed. 

Travis Van Winkle heeft aardig wat titels op zijn cv staan, maar de meesten daarvan zijn niet heel bekend. 

Scott Michael Foster speelt Ryan

Ryan is een plaatselijke tv-journalist die de verdwijning van Natalie verslaat. Hij is ook de gewelddadige ex van Marienne die haar dochter probeert af te pakken. Wanneer Joe interesse krijgt in Marienne, krijgen die twee ook met elkaar te maken. 

Scott speelde eerder in Crazy Ex-Girlfriend, Chasing Life en Once Upon a Time

Michaela McManus speelt Natalie

De knappe Natalie is de buurvrouw van Joe en Love en de echtgenote van Matthew, maar ze heeft de neiging om vreemd te gaan en kiest Joe uit als nieuw vriendje. Laten we het zo zeggen: er zijn betere keuzes. 

Michaela acteerde ook in The Vampire Diaries, The Magicians en Castle.

Scott Speedman speelt Matthew

Matthew is een rijke tech-jongen die veel van huis is vandaar dat zijn vrouw Natalie zich nogal eens verveelt. Maar wanneer zij spoorloos van de aardbodem verdwijnt, beweegt Matthey hemel en aarde om uit te vinden wat er met haar is gebeurd.

Scott Speedman was vroeger een beetje een sekssymbool dankzij de tienerserie Felicity. Daarna was hij o.a te zien als Dr. Nick Marsh in Grey's Anatomy, Baz Blackwell in the Animal Kingdom-serie en Jeremy, die het in The Vow opneemt tegen Channing Tatum in The Vow.