Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Wie is wie in de serie FUBAR op Netflix?

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Arnold Schwarzenegger kennen we wel, maar wie zijn de andere acteurs in Fubar, de actieserie die wereldwijd bovenaan de Netflix-hitlijsten prijkt? Je leest hier alles. 

Arnold speelt in de serie CIA-agent Luke Brunner. Luke zou net met pensioen gaan wanneer hij gevraagd wordt nog even een andere agent te helpen met een gevaarlijke opdracht in Guyana. Daar aangekomen ontdekt Luke dat die andere agent zijn dochter Emma is. Het gaat bijzonder goed met FUBAR, de serie scoort de pannen van het dak. 

Monica Barbaro speelt Emma Brunner

Monica Barbaro
Monica Barbaro

Emma is de dochter van Luke. Ze heeft haar verloofde en familie wijsgemaakt dat ze ontwikkelingswerk doet, terwijl ze eigenlijk in dienst is van de CIA. En Emma is niet zomaar een werkneemster, ze is de meest veelbelovende CIA-agent die de organisatie in huis heeft. 

Monica was eerder te zien in de series UnREAL, Chicago Justice en The Good Cop. Het meest bekend is ze van haar rol in Top Gun: Maverick

Milan Carter speelt Barry Putt

Milan Carter
Milan Carter

Barry is niet alleen collega en rechterhand van Luke maar ook een goede vriend van de familie. Barry wist, in tegenstelling tot Luke, wel van Emma's baan bij de CIA. 

Milan Carter speelde in Warped!, Dolemite Is My Name, The Neighborhood en Marvel's Runaways.

Gabriel Luna speelt Boro Polonia

Gabriel Luna
Gabriel Luna

Boro is de zoon van Omar Polonia, een wapenhandelaar die 25 jaar geleden werd gedood door Luke. Daarna verzorgde Luke uit schuldgevoel de opleiding van zoon Boro. Desondanks trad hij in de voetsporen van zijn vader wat hem een gevreesde slechterik maakt met een organisatie van 400 toegewijde leden. 

Gabriel Luna speelde Ghost Rider in Agents of SHIELD en hij had grote rollen in Terminator: Dark Fate, True Detective en de film Eddie & Sunny. Recentelijk was ie te zien in The Last of Us als Tommy, het broertje van Pedro Pascal. 

Travis Van Winkle speelt Aldon Reece

Travis Winkle
Travis Winkle

Aldon is CIA-agent en hij ondersteunt Luke bij diens missies. Hij houdt van grappen en grollen. 

Travis Van Winkle speelde Cary Conrad in het derde seizoen van You. Hij zat ook in Transformers, Friday the 13th en Instinct.

Fortune Feimster speelt Ruth 'Roo' Russell

Fortune Feimster
Fortune Feimster

Ook Roo is een ondersteunende CIA-agent die met Luke en Barry werkt. Ze is partner van Aldon en houdt ook wel van een grapje. 

Fortune Feimster is comedienne in het dagelijks leven en speelde Colette in The Mindy Project en Heather in The L Word: Generation Q

Jay Baruchel speelt Carter Perlmutter

Jay Baruchel
Jay Baruchel

Carter is het vriendje van Emma. Hij is een brave, beetje saaie meester op een kleuterschool en heeft geen idee dat Emma bij de CIA zit. 

Jay Baruchel was de stem van Hiccup Haddock in de How to Train Your Dragon-films en hij was ook te zien in de films She's Out of My League en This Is the End.

FUBAR

Actie | serie | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie