Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Dit moet je zien: de wellness-waanzin van Wellmania op Netflix

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De Australische comedyserie Wellmania is stilletjes opgeklommen naar de Netflix-top vijf van dit moment. Niet zo gek, want de belevenissen van Liv in de wellnesswereld zijn om je te bescheuren.

Culinair journalist Liv Healy van de New York Times reist voor een klus naar Sydney, waar ze jury moet zijn in een kookwedstrijd op tv. Als ze flauwvalt en weer bijkomt in een ziekenhuisbed, blijken haar cholesterol en bloeddruk schrikbarend hoog. Er is dus werk aan de winkel, en Liv probeert elke therapie en alle diëten die ze maar kan vinden.

Wellmania

Wellmania is gebaseerd op het boek Wellmania: Misadventures in the Search for Wellness, waarin Guardian-journaliste Brigid Delaney op een komische manier verslag doet van haar eigen ervaringen in de wereld van fitness, wellnesstherapieën, cleansingkuren en diëten. In de serie is het Liv die deze behandelingen ondergaat. Liv heeft een boel slechte leefgewoontes en absoluut geen filter: wat dat betreft doet ze denken aan Phoebe Waller-Bridge in Fleabag.

Netflix

Het eerste seizoen van Wellmania heeft acht afleveringen, en die staan allemaal al op Netflix. Check ook de trailer voor een voorproefje.

Wellmania

Komedie | serie | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie