Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Wat moet je weten voor seizoen 2 van The Wheel of Time? De cast vertelt het

Series | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

Op 1 september begint het tweede seizoen van The Wheel of Time. De cast van deze fantasyserie frist in een minuutje je geheugen op.

Heb je alle afleveringen van The Witcher al bekeken en ben je voor je volgende fantasy-fix aan het wachten op seizoen 2 van The Rings of Power of House of the Dragon? Dat duurt nog wel even, maar gelukkig kun je op 1 september al kijken naar het tweede seizoen van The Wheel of Time.

The Wheel of Time

The Wheel of Time is die andere grote fantasyserie van Prime Video. Hij is gebaseerd op de boekenreeks van Robert Jordan, en seizoen 2 is een verfilming van het boek The Great Hunt. Omdat het al een poosje geleden is dat het eerste seizoen te zien was, maakte Prime Video een filmpje waarin de acteurs je de vijf belangrijkste dingen vertellen die je moet weten voordat je op 1 september aan seizoen twee begint.

Een van de acteurs in het filmpje is de Nederlandse Josha Stradowski, die de rol van Rand speelt. Aan het einde van het eerste seizoen werd onthuld dat Rand de 'Dragon Reborn' is en zagen we een confrontatie tussen hem en The Dark One. Rand leek deze slag te winnen, maar volgens Moiraine  (Rosamund Pike) was dit niet het laatste gevecht.

Mooie score

Toen The Wheel of Time in 2021 op Prime Video verscheen, kreeg de serie misschien niet de aandacht die hij verdiende. Fantasyliefhebbers bleken hem echter hoog te waarderen. Op Rotten Tomatoes krijgt The Wheels of Time een hoge score van 81%. Dat is maar net wat minder dan The Lord of the Rings: The Rings of Power. Deze duurste serie aller tijden krijgt een rating van 83%.

Trailer

1 september is al best dichtbij. Kom alvast in de stemming met onderstaande trailer van het tweede seizoen van The Wheel of Time.