Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Stem nu op jouw favorieten!

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Wat moet je dit weekend kijken?

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Deze vrijdag staat het laatste seizoen van La Casa de Papel op het programma bij Netflix, dus daar kun je je dit hele weekend aan verlekkeren. En voor de mensen die geen zin hebben in Spaanse overvallers, is er ook genoeg te beleven. Vechtende voetbalfans bijvoorbeeld. 

Vrijdag 3 september

La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix

Lisbon werd op het einde van seizoen 4 herenigd met haar mede-bendeleden en inspecteur Alicia ontdekte de schuilplaats van de Professor. Ze zette hem prompt een pistool tegen z'n hoofd en het is maar de vraag of hij het er levend van afbrengt. Of doet Alicia gewoon mee met de roof? Dat kan natuurlijk ook nog. In de bank beginnen de bendeleden aan hun ontsnapping. Mocht dat lukken, dan is het de vraag of ze ooit nog een normaal leven kunnen hebben omdat hun identiteit bekend is.

Vrijdag 3 september

Cinderella op Amazon Prime Video

Live action-versie van Assepoester met Camilla Cabello in de hoofdrol als vrouw die een avondje prinses mag spelen en haar prins tegenkomt. Het is een musicalversie dus Camilla zingt veel. De moderne versie van het sprookje was een idee van de bekende komiek, acteur en presentator James Corden, die de film ook produceerde.

Vrijdag 3 september

Bosvechters: Utrecht Hooligans Forever op Videoland

Documentaire over de zogenaamde bosgevechten die een ding zijn voor supporters van sommige voetbalclubs. Deze docu vertelt het verhaal vanuit het oogpunt van FC Utrecht Hooligans Forever (UHF) en we zien bosgevechten, trainingen en gesprekken met deskundigen.

Vrijdag 3 september

Happier than Ever: A Love Letter to Los Angeles op Disney+

Concertregistratie waarin Billie Eilish nummers van haar nieuwe album Happier Than Ever zingt. De concertfilm wordt afgewisseld met cartoon-elementen!

 

Bosvechters: Utrecht Hooligans Forever

Maatschappelijk | informatief | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie