Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

In de nieuwe aflevering van Wat Flix Je Me Nu: Sabine uit Big Brother en Is er leven na de dood?

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

In de alweer twintigste aflevering van Wat Flix Je Me Nu is Sabine Wendel uit het eerste seizoen van Big Brother te gast en Ferry weet dankzij Netflix of er leven is na de dood.

Heleen was de vorige aflevering niet aanwezig en heeft wel hónderd tips. Ze beperkt zich tot een Indiaas blokje. Een film die zeker de moeite waard is namelijk de prachtige film The white tiger (Netflix). Als je deze leuk vindt dan is Delhi crime (Netflix) ook een aanrader. 

Below deck

Ook Irma heeft een exotische tip maar dan van een heel andere orde. Ze heeft zich al drie weken ondergedompeld in de fantastische reality serie Below deck (Netflix). Als je eenmaal begint, kun je niet meer stoppen. Blown away (Netflix) een afvalwedstrijd over glasblazers is ook een aanrader.

Sabine

Sabine Wendel schreef een boek over haar deelname aan Big Brother vertelt ons over haar belevenissen in het Big Brother-huis en daarna. Eén ding is duidelijk: de deelnemers hadden geen flauw idee wat hun te wachten stond. 

Masters of the universe

Sander heeft zitten smullen bij de documentaire Power of Grayskull (Netflix) het verhaal achter het succes van Masters of the universe. Ferry werd nogal gegrepen door de documentaireserie Surviving death op Netflix. 6 afleveringen die de vraag moeten beantwoorden: Is er leven na de dood? 

Luister hier naar de nieuwste aflevering van Wat flix je me nu

The White Tiger

drama | film | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Surviving Death

documentaire | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie