Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

In de nieuwe aflevering van Wat Flix Je Me Nu: René Mioch en vrouwen die wraak willen

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

We hebben weer een gloednieuwe aflevering van Wat flix je me nu voor je klaarstaan. Met deze week als gast: René Mioch. En deze aflevering bevat bijzonder veel goede streamingtips.

Op advies van een luisteraar heeft Irma naar Amazon Prime gekeken en heeft twee tips: Palm Springs (Amazon Prime) en Promising Young Woman (Amazon Prime).

Promising Young Woman

Irma en René zijn unaniem in hun oordeel over Promising Young Woman. Een ongelooflijk geweldige film. Over een vrouw die 1x in de week uitgaat en zich bewust laat oppikken door mannen die vervolgens misbruik van haar maken. Dan is het revenge time! De opvallende film won een Oscar voor het beste scenario.

En Palm Springs is een verfrissende romantische komedie, echt een hele leuke film. 

The Serpent

René vindt The Serpent (Netflix) één van de meest intrigerende series van de afgelopen tijd. Op de eerste plaats: hij vindt de serie afschuwelijk. Slecht geacteerd, het ziet er verschrikkelijk uit het lijkt wel een pornofilm, de make-up is verschrikkelijk…. En toch is het een goeie serie.

Ook nog de moeite waard volgens René is de misdaadserie Mare Of Easttown (Ziggo) met Kate Winslet die achter een moordenaar aanzit en haar leven op orde moet zien te krijgen.

Snabba Cash

Heleen is weer terug op het Scandinavische nest: Snabba Cash (Netflix) een serie waar ze eigenlijk wilde afhaken maar dit gelukkig niet heeft gedaan.

Omdat we nu toch op NPO Plus zitten tipt Ferry gelijk de documentaire Yab Yum (NPO Plus). Over de geschiedenis van het roemruchte bordeel in Amsterdam. Saillant detail: zowel René als Ferry zijn er geweest.

Favoriete Film Quote Aller Tijden

Sylvia is er natuurlijk ook weer met haar tip en Guidinc. houdt de verkiezing Favoriete Film Quote Aller Tijden (vergeet niet te stemmen!) en Heleen, Irma en René worden door Ferry getest op hun kennis met Waaruit Komt Die Zin & Win! 

Luister hier naar aflevering 26 van Wat Flix Je Me Nu

En bekijk hieronder welke series en films allemaal al in de verschillende afleveringen van de podcast besproken zijn.