Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Nooit eerder hoorde je zoveel tips in Wat Flix Je Me Nu

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Amazon Prime Video
©
Foto: Amazon Prime Video

Ferry, Sander, Irma en gast Sander Verdonk overspoelen je in de podcast Wat Flix Je Me Nu deze week met supertips. Jij hoeft je nooit meer te vervelen. 

Sander Verdonk is de producent van de Nederlandse film De Oost (die je kunt zien op Amazon Prime) en hij vertelt over de vele tegenslagen en avonturen die hij beleefde tijdens het maken van deze oorlogsfilm. Maar Sander is ook een fervent kijker op de streamingdiensten. En dus heeft hij veel tips. 25 jaar Foute Vrienden (NPO Plus) bijvoorbeeld, en de Netflix-serie Explained. Maar ook The Night Manager op Amazon Prime en de indrukwekkende documentaire Collective (op NPO Plus).

Bob Ross

Irma en Sander keken allebei naar de documentaire Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed (Netflix) en die vonden ze allebei zeer de moeite waard. Irma zag ook de Noorse serie Post Mortem (Netflix), een serie over vampieren maar dan heel anders dan je zou verwachten.

Nog meer tips

Ferry tipt de serie StartUp (Amazon Prime, Netflix en Videoland) over een upcoming bedrijf in de tech industrie. Sander Kerklaan tipt tot slot de serie met John van den Heuvel De Jacht op de Mocro Maffia op Videoland. En natuurlijk hebben we ook nog de tip van Sylvia. 

Luister de nieuwste aflevering van Wat Flix Je Me Nu hier: 

De Oost

Oorlog | film | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Post Mortem: No One Dies in Skarnes

Drama | serie | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie