Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Wat Flix Je Me Nu aflevering 18 staat online

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Disney+
©
Foto: Disney+

In deze fonkelnieuwe aflevering van Wat flix je me nu geven Ferry, Sander, Heleen en Irma de beste tips van alle streamingdiensten.

In deze eerste aflevering van 2021 is Tatiana Lagewaard te gast. Zij is Channel Director bij Discovery Networks Benelux waar de kanalen Discovery, TLC en het streaming platform Discovery+ onder vallen.

Als eerste deelt Irma met ons haar guilty pleasure. Ze is gek op dansende darters! Gelukkig heeft ze ook nog streaming tips zoals Bridgerton (Netflix). Een bijzonder project. Denk Downton Abbey maar dan met heel veel sex en een multi culti cast.

Sanpa

Heleen heeft een hele goeie tip. De documentaire Sanpa (Netflix). Het verhaal over een Italiaanse zakenman die een afkickkliniek start. Het start allemaal heel positief maar het loopt uiteindelijk uit de hand. Sander probeerde Soul (Disney+) te kijken maar hij kwam er helemaal niet in en The Midnight sky (Netflix) vindt hij zelfs de klassieke Nix Flix.

Maradona

Tatiana Lagewaard vertelt over de lancering van het streaming platform Discovery+, de vervanger van Dplay. Op dit platform komt nu ook exclusieve content te staan zoals de documentaire What killed Maradonna die in januari uitkomt.

90 day fiancé

Ook is het populaire TLC programma 90 day fiancé te zien op Discovery+. Irma vindt het een fantastische reeks. Binnenkort verschijnt de serie Sex tape met Bobbi Eden waar we een inkijkje krijgen in het seksleven van stellen in Nederland.

American murder

Naast haar werk bij Discovery heeft ze ook nog tijd om te genieten van programma’s bij andere aanbieders. Zo tips ze American murder: The family next door (Netflix) en The mandalorian (Disney+).
Ook nog aandacht voor Naked attraction (Discovery+), Ferry vindt het een bizar concept. Tatiana biedt aan om een speciale WFJMN aflevering op te nemen met de Streamusketeers in de hoofdrol!

Hugh Hefner

Irma vond de serie Equinox maar niks en de History of swear words wel aardig (beiden op Netflix). Wie had ooit gedacht dat het woord 'fuck' oorspronkelijk uit Nederland komt? Tot slot tipt Ferry American Playboy (Amazon Prime) een documentaire/dramaserie over Hugh Hefner.

Soul

animatie | film | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Bridgerton

drama | serie | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie