Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

In de nieuwe aflevering van Wat Flix Je Me Nu: cabaretier Kees van Amstel en pratende ijsberen

Series | 9 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Heleen, Irma, Ferry en Sander hebben weer heel veel tips voor je (en ook wat afraders). Gast Kees van Amstel heeft pas sinds januari Netflix en moet dus heel wat inhalen.

Heleen trapt ook deze show af met tips. De documentaire The vanishing at The Cecil Hotel (Netflix), over een hotel in LA waar wel erg veel vreemde dingen gebeuren, vond ze bijzonder eng. Irma van Guidinc. schreef een heel artikel over de mensen die hun einde hebben gevonden in het Cecil Hotel

Capitani

Daarnaast keek ze de afgelopen week naar To all the boys I’ve loved before: Always and forever (Netflix) en News of the world (Netflix), een western met Tom Hanks. En dan is er nog de serie Capitani (Netflix). De eerste Luxemburgse serie op Netflix heeft uitgebracht. Het gaat over een rechercheur die probeert de zaak op te lossen van een vermoord meisje dat in een bos is gevonden. De hoofdpersoon is wel een beetje bot.

3 Mics

De kijktip van gast Kees van Amstel is Neal Brennan met de show 3 Mics (Netflix) en de keiharde serie Top boy (Netflix). Zoals altijd heeft Sander weer een bijzondere tip die door geen van de andere Streamusketeers is gezien: His dark materials (Ziggo) met o.a. pratende ijsberen, maar hij moest zich er wel doorheen bijten. Pratende ijsberen zie je tenslotte niet elke dag.

Mrs. America

Ferry waagde zich aan de serie Filthy rich (Ziggo), door Heleen getipt in de vorige aflevering, en vond het he-le-maal niks. Hij kwam daarna gelukkig terecht bij de serie Mrs. America (Ziggo). 

De nieuwste aflevering van Wat Flix Je Me Nu is te beluisteren in je podcast-app of meteen hieronder.