Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Wat te doen wanneer Friends en Modern Family van Netflix verdwijnen?

Series | 25 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: NBC
©
Foto: NBC

Eind december wordt een zwarte periode voor Netflix-abonnees die fan zijn van Modern Family en Friends. Netflix verwijdert de uiterst populaire series. Waar kunnen we dan nog terecht?

Friends-liefhebbers kunnen nog tot 30 december naar de avonturen van Ross, Rachel, Phoebe, Chandler, Monica en Joey kijken, daarna is het over en uit met Friends op Netflix. Een dag later valt het doek voor Modern Family. En daarna is het nog niet afgelopen met de ellende. Ook The Big Bang Theory, Homeland en Family Guy zijn op die datum foetsie

Friends

De oplossing voor Modern Family is simpel, de serie staat is ook te zien op Disney+, dus als je heel graag Jay, Phil en Cameron wil blijven zien, kun je gewoon een abonnement nemen op die streamingdienst. Voor Friends ligt het iets ingewikkelder. Die serie is straks te zien op HBO MAX, maar wanneer HBO MAX in Nederland wordt gelanceerd, is nog niet bekend. Ook naar de abonnementsprijs is het nog gissen. 

Homeland

De afleveringen van Homeland en Family Guy kun je kijken op Disney+ en The Big Bang Theory staat op Prime Video. Alles is dus niet verloren, maar het wordt wel een stuk ingewikkelder. 

Friends

Komedie | serie | 2002

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Modern family

Komedie | serie | 2011

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie