Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Na de redding van Warrior Nun is er ook weer hoop voor een andere geschrapte Netflix-serie

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Nu Warrior Nun is gered van de ondergang krijgen fans van Lockwood & Co. nieuwe hoop dat ook die serie uit de dood kan opstaan. 

Eerder vandaag werd bekend dat Warrior Nun toch nog een vervolg krijgt, terwijl Netflix al in december besloot dat het tweede seizoen het laatste zou zijn. Maar nadat fans via social media allemaal campagnes lanceerden omdat ze het niet eens waren met die beslissing, verschijnen er toch nieuwe afleveringen van de bovennatuurlijke serie. En als dat voor één serie geldt, is dat scenario ook mogelijk voor andere geschrapte reeksen. 

Petities

Vorige maand maakte Netflix bekend dat het voor Lockwood & Co. bij 1 seizoen zou blijven. De serie kreeg goede recensies, ook op Guidinc, maar trok desondanks niet genoeg publiek. Fans van de serie waarin tieners het opnemen tegen demonen startten direct online petities en probeerden Lockwood & Co. trending te krijgen op social media. Tot nu toe zonder resultaat. Maar na het nieuws over Warrior Nun gaan ze er nu weer met volle kracht tegenaan. 

Lees onze recensie over Lockwood & Co.

Lockwood & Co

Avontuur | serie | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie