Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Wanneer staat Wednesday seizoen 2 op Netflix?

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Wednesday groeide dit jaar uit tot een van de grootste successen van de streamindienst tot nu. En natuurlijk wachten we allemaal met smart op het tweede seizoen. Wanneer kunnen we dat verwachten?

Om meteen maar met het slechte nieuws in huis te vallen, voorlopig niet. De opnamen voor seizoen 2 met opnieuw Jenna Ortega in de titelrol zijn op dit moment in volle gang. Als die afgerond zijn, duurt het ook nog een tijdje voordat de serie klaar is om uitgezonden te worden. Waarschijnlijk moeten we nog wachten tot eind volgend jaar tot Wednesday vervolgd wordt. En ja, dat is nog bijzonder lang. 

Wat gebeurt er in seizoen 2 van Wednesday?

Er waren nog behoorlijk wat losse eindjes na het eerste seizoen.  

Wednesday bleek een stalker te hebben. De chagrijnige tiener moet niks hebben van social media en kreeg pas net een gloednieuwe telefoon van haar vriendje Xavier, maar toch kwamen daar al snel de eerste nare berichten op binnen. Niet dat Wednesday zich ook maar iets aantrekt van de eerste de beste stalker, maar toch. 

Tyler

De grote slechterik in het eerste seizoen was Tyler, die er lustig op moordde en een bloedhekel had aan de Addams family vanwege wat er met zijn moeder was gebeurd. Tyler werd afgevoerd naar de gevangenis, maar hij wist te ontsnappen. Het kan dus maar zo zijn dat Tyler in seizoen 2 terugkeert naar het plaatsje Jericho. Het lot van Tylers meesteres Laurel was trouwens ook nog onduidelijk. 

Morticia Addams

De directeur van de Nevermore-school, Larissa Weems, kwam jammerlijk aan haar einde en er moet een vervangster komen. De meest logische keuze is Morticia Addams (Catherine Zeta-Jones), de moeder van Wednesday. Maar aangezien Wednesday en Morticia geen goede relatie hebben, zou die keuze wel eens kunnen leiden tot een oorlog tussen de twee. 

Wednesday

Komedie | serie | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie