Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Wanneer staat Virgin River seizoen 5 op Netflix?

Series | 10 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het vijfde seizoen van Virgin River zit eraan te komen. Maar wanneer? Wij hebben wel een idee.

Virgin River is zo'n groot succes op Netflix dat de streamingdienst er vorig jaar twee seizoenen tegelijk aan vast plakte. Dat vierde seizoen hebben we achter de rug, het wachten is op nummer 5. 

Jack is niet de vader

Wat staat daar in te gebeuren? Op het einde van seizoen vier bekende Charmaine dat Jack niet de vader is van haar tweeling en dat is een zorg minder voor Jack en Mel die in afwachting zijn van hun dochtertje. Niets staat het stel nu nog in de weg om in het huwelijksbootje te stappen. 

Maar wie is dan wel de vader? Het zou Brady, Mike of dr. Cameron kunnen zijn.

Leeft Vince?

Vince dreigde Paige te vermoorden, maar dankzij wat hulp van Preacher die Vince tegen de grond mepte, is dat gevaar geweken. In seizoen 5 moet duidelijk worden of Vince nog leeft. En dan komen we vast ook te weten of Melissa de nieuwe slechterik van Virgin River wordt. 

Danny heeft Huntington

Danny, de kleinzoon van Doc, vertelde aan Lizzie dat hij geen relatie met haar wil omdat hij aan de ziekte van Huntington leidt (een ernstige hersenziekte) Nu moet Lizzie bepalen hoe ze daarmee omgaat.  

Wanneer staat Virgin River 5 op Netflix?

Genoeg te doen dus in het nieuwe seizoen. Maar wanneer staat dat op Netflix? In november zat het filmen erop en daarna duurt het gewoonlijk nog flink wat maanden voordat de serie daadwerkelijk te zien is. Reken dus op een nieuw seizoen van Virgin River in de herfst van 2023. 

Virgin River

Drama | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie