Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

WandaVision: raar maar lekker!

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

We wisten al dat WandaVision raar zou worden. Hoe raar precies blijkt vandaag, want de eerste twee afleveringen van de Marvel-serie zijn verschenen. Kijkers zijn verward, maar willen meer!

We hebben lang moeten wachten op de komst van de eerste Marvel-serie op Disney+. WandaVision draait om superheldenkoppel Wanda Maximoff en Vision (Elizabeth Olsen en Paul Bettany), bekend uit de Avengers-films. In WandaVision lijken ze in een tv-serie uit de jaren vijftig te leven. Dat is om verschillende redenen vreemd, vooral omdat Vision in de laatste Avengers-film toch echt dood ging...

Raar...

Natuurlijk is er meer aan de hand, en heel langzaam zijn er dan ook aanwijzingen dat Wanda en Vision zich in een schijnwerkelijkheid bevinden. Maar wat er nou precies aan de hand is? Ook na de eerste twee afleveringen zijn de meeste kijkers niet veel wijzer, blijkt uit reacties op Twitter.

 

 

 

...maar lekker

Maar dat betekent niet dat kijkers afhaken. Integendeel: wie de eerste twee afleveringen heeft gezien kan niet wachten op de rest!

 

 

 

 

Hints

Heel wat kijkers beleven veel plezier aan het jagen op alle aanwijzingen die voorbij komen. De serie zit vol hints naar wat er echt aan de hand is met Wanda en Vision...

 

 

 

 

Geduld

Toch zullen we geduld moeten hebben. De overige afleveringen van WandaVision verschijnen elke vrijdag op Disney+. Wil je meer weten over WandaVision? Lees dan wat we eerder schreven over deze nieuwste serie uit het Marvel-universum.

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie