Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Stem nu!

Nomineer jouw favoriete filmquote!

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Trailer: Disney+ presenteert bizar voorproefje van WandaVision

Series | 7 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Tijdens de uitreiking van de Emmy Awards presenteerde Disney+ een nieuwe trailer van WandaVision. De Marvel-serie wordt verwacht in december en belooft een heel bizarre kant op te gaan!

In WandaVision keren Elizabeth Olsen en Paul Bettany terug als Wanda Maximoff en Vision uit de Avengers-films. Een beetje vreemd, omdat Wanda, ook bekend als Scarlet Witch, om het leven kwam in Avengers: infinity war. Maar er gebeuren wel meer rare dingen in WandaVision...

Trailer

In de trailer lijken Wanda en Vision gevangen te zitten in een Amerikaanse comedyserie uit de jaren vijftig. De twee vormen een echtpaar, met Wanda als stralende retro-huisvrouw in een zwart-wit wereld. Of niet? De wereld lijkt een façade, maar wat er precies aan de hand is wordt niet helemaal duidelijk. Wel zien we een paar mooie beelden van Scarlet Witch en Vision in hun Halloween-outfits.

Gewaagd

Of WandaVision een comedy wordt, een superheldenserie of misschien een beetje horror-achtig is nog niet te zeggen. Maar het wordt in ieder geval bijzonder en gewaagd. Voor het eind van het jaar verschijnt WandaVision op Disney+.