Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

The Walking Dead begint volgende maand aan zijn laatste seizoen op Disney+

Series | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Met een nieuwe teaser maakt Disney+ je erop attent dat het laatste seizoen van The Walking Dead op 23 augustus van start gaat. Daarmee is het eind in zicht, maar voorlopig kun je nog vooruit. Seizoen 11 van de zombieserie bestaat namelijk uit drie delen van elk acht afleveringen.

Momenteel is er in Nederland de opmerkelijke situatie dat je de volledige eerste tien seizoenen van The Walking Dead zowel via Netflix als via Disney+ kunt streamen. Netflix had namelijk al de streamingrechten van de serie voor Nederland toen Disney+ in ons land Star lanceerde. Star is de merknaam waaronder Disney+ series en films presenteert die onder ander afkomstig zijn van FOX, en daar hoort ook The Walking Dead bij.

Seizoen 11

Het lijkt niet waarschijnlijk dat seizoen 11 van The Walking Dead op Netflix belandt. Met een abonnement op Disney+ kun je het finaleseizoen vanaf 23 augustus wel volgen. Elke maandag daarna verschijnt er een nieuwe aflevering. In het laatste seizoen wordt onder meer de relatie tussen Daryl en Carol uitgediept en maakt Maggie een comeback. 

Teaser

Met nog 24 afleveringen voor de boeg hoeven we dus nog niet te treuren om The Walking Dead, maar het aftellen is wel begonnen.

The Walking Dead

Horror | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie