Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

The Walking Dead seizoen 11 komt een stuk eerder dan verwacht

Series | 8 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Heel goed nieuws voor de fans van The Walking Dead die zojuist het tiende seizoen hebben verslonden: het elfde en laatste seizoen van de zombieserie is al vanaf augustus te zien.

Seizoen elf wordt de laatste reeks afleveringen van The Walking Dead, dat al in 2010 van start ging. Met maar liefst 24 afleveringen wordt het elfde seizoen in de loop van twee jaar uitgezonden. Op 22 augustus 2021 is in de VS de eerste aflevering te zien. Hopelijk kunnen we er in Nederland snel van meegenieten, want er zijn verschillende manieren om de serie te bekijken.

Waar te zien?

In Nederland kun je The Walking Dead bekijken bij zowel Netflix als Disney+. Op Netflix vind je alle seizoenen, maar stopt seizoen 10 bij aflevering 15. 

Bij Disney+ vind je The Walking Dead bij het aanbod van Star. Ook hier staan alle seizoenen, maar gaat seizoen 10 door tot en met aflevering 21. De laatste aflevering wordt deze week toegevoegd, en daarmee is het seizoen compleet.

Naast de hoofdreeks heeft The Walking Dead ook twee spin-offs. De series Fear the Walking Dead en The Walking Dead: World Beyond vind je beide bij Amazon Prime Video. 

Toekomst

Hoewel de stripserie waarop The Walking Dead is gebaseerd inmiddels is afgerond, hebben de makers nog grote plannen met de franchise. Er zit een serie met losstaande verhalen in de planning (Tales of the Walking Dead) plus een spin-off rond de personages Carol en Daryl. 

Verder ligt er een plan voor een drietal films, waarin we te zien krijgen wat er is gebeurd met het oorspronkelijke hoofdpersonage Rick Grimes, dat in seizoen negen zwaargewond werd afgevoerd uit de tv-serie. Deze films zullen ook de hoofdreeks en de spin-offs aan elkaar knopen.

The Walking Dead

Horror | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie