Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Waar blijft Young Wallander seizoen 2?

Series | 6 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het tweede seizoen van de misdaadserie Young Wallander zou al in 2021 op Netflix staan, maar tot nu toe is er nog geen spoor van de serie over de jonge Kurt Wallander.

In september 2020 maakten we kennis met Adam Pålsson als de jonge Zweedse rechercheur Kurt Wallander uit de boeken van Hennig Mankell. De serie werd niet onverdeeld enthousiast ontvangen door critici toch maakte Netflix al in november van hetzelfde jaar bekend dat er een tweede seizoen zou komen.

Releasedatum seizoen 2

Na die snelle actie zou je denken dat het tweede seizoen ook al vrij vlot op Netflix zou verschijnen, maar niets is minder waar. De tweede reeks is inmiddels wel opgenomen dus heel lang zal het niet meer duren. Waarschijnlijk staat Young Wallander seizoen 2 binnen een paar maanden op de streamingdienst. 

Dit waren de 10 grootste ergernissen in seizoen 1

Wat gebeurt er in het nieuwe seizoen?

Hoofdrolspeler Adam Pålsson heeft al beloofd dat het vervolg beter gaat worden. Aan het eind van het vorige seizoen nam Wallander ontslag bij de recherche maar wanneer het team een nieuwe hoofdinspecteur krijgt, sluit Wallander zich toch weer aan bij de politie. Zijn eerste zaak is op het eerste oog simpel, een besmettingsgeval voor de deur van een nachtclub, maar natuurlijk is er veel meer aan de hand.