Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Spannende Vlaams/Israëlische misdaadserie Rough Diamonds in april op Netflix

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Een/Netflix
©
Foto: Een/Netflix

In de Vlaams gesproken serie Rough Diamonds moet Noah Wolfson (Kevin Janssens) de eer van zijn familie redden door een hele grote schuld terug te betalen die door zijn broer is veroorzaakt. Maar Noah krijgt steeds meer problemen op zijn bord. 

De familie Wolfson was heel lang een grote en gerespecteerde naam in de diamantwereld van Antwerpen. Maar die naam is door het slijk gehaald door een van de zoons van de familie die zaken deed met schimmige partners. Reden genoeg voor broer Noah Wolfson om naar Antwerpen terug te keren en orde op zaken te stellen. 

Noah Wolfson

Noah vertrok jaren geleden naar Londen omdat hij niets moest hebben van de ultraorthodoxe Joodse manier van leven van zijn familie. Maar nu is hij vastbesloten om de goede naam van zijn familie te redden. Dat is lastig omdat hij op gespannen voet staat met de rest van de familie. En hoewel Noah zijn best doet, wordt de ellende alleen maar groter wanneer de familie Wolfson de onderwereld wordt ingezogen.

Kijk hier naar de trailer

Fauda

Naast Kevin Janssens spelen ook Ini Massez, Robbie Cleiren, Jeroen Van der Ven, Marie Vinck, Els Dottermans mee. De Israëlische acteurs in Rough Diamonds zijn Dudu Fisher, Yona Elian en Mendy Cahan. De serie is gemaakt door Yuval Yefet en Rotem Shamiris die ook de topserie Fauda op hun cv hebben en hij wordt ook op Een uitgezonden.

Rough Diamonds staat vanaf 21 april op Netflix.