Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Deze series en films kijk je na Virgin River op Netflix

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Het tweede seizoen van Virgin River was prachtig, maar weer veel te kort! Daarom kozen wij de beste series en films op Netflix om dat heerlijke Virgin River-gevoel nog even vast te houden.

Vond jij het ook zo moeilijk om na de laatste aflevering van Virgin River afscheid te moeten nemen van Melinda en Jack? Het idee om de mensen, huizen en bossen van Virgin River een jaar te moeten missen is haast ondraaglijk. Maar met deze Netflix-series en films heb je het knusse dorpse dramagevoel zo weer terug.

Gilmore girls

In het plaatsje Stars Hollow in Connecticut wonen nogal wat kleurrijke types. Gilmore girls gaat over alleenstaande moeder Lorelai Gilmore en haar dochter Rory, hun familie en vrienden. Deze klassieke serie heeft het allemaal: romantiek, vriendschap en hartverwarmend drama. Alle zeven seizoenen staan op Netflix, en zijn perfect voor zowel tieners als hun ouders.

Zet Gilmore girls op je kijklijst

Gilmore girls: A year in the life

Bijna tien jaar na het einde van Gilmore girls werd de draad weer opgepakt in een vierdelige miniserie. De lekker lange afleveringen volgen de Gilmores tijdens vier seizoenen waarin er heel wat verandert in hun leven. Een feest voor de fans van de serie, want bijna alle bekende gezichten uit Stars Hollow keren weer terug. En: er komt een tweede seizoen!

Zet Gilmore girls: A year in the life op je kijklijst

Chesapeake Shores

Na een alarmerend telefoontje van haar zus keert Abby O'Brien Winters uit New York terug naar haar geboorteplaatsje, het idyllische Chesapeake Shores in Maryland. Ze schiet haar familie te hulp, repareert verbroken familiebanden en komt weer oog in oog met Trace Riley, haar grote liefde van zestien jaar geleden. De serie naar de boeken van Sherryl Woods telt vier seizoenen, die je allemaal kunt zien op Netflix.

Zet Chesapeake shores op je kijklijst

Sweet magnolias

Drie jonge vrouwen in South Carolina zijn al beste vriendinnen sinds de middelbare school. Samen slaan zich door goede en slechte tijden, en helpen ze elkaar met de ups en downs van werk, familie en relaties. Sweet magnolias is gebaseerd op de boekenreeks van Sherryl Woods (die ook Shesapeake Shores schreef) en ging eerder dit jaar van start op Netflix. Een tweede seizoen zit al in de planning.

Zet Sweet magnolias op je kijklijst

When calls the heart

Ben je fan van Virgin River, maar ook van kostuumdrama? Dan is When calls the heart de serie voor jou. Lerares Elizabeth Thatcher krijgt haar eerste school toegewezen: een klas in Coal Valley, een mijnwerkersdorpje in Canada. Het eenvoudige dorpsleven is heel anders dan wat ze gewend is, maar al snel ontdekt Elizabeth dat het ook zijn charmes heeft. De eerste zes seizoenen van When calls the heart kun je streamen op Netlfix.

Zet When calls the heart op je kijklijst

Anne with an E

Nog meer kostuumdrama, dit keer gebaseerd op het klassieke jeugdboek Anne of Green Gables (Anne van het groene huis). De serie vertelt de ontroerende avonturen van Anne Shirley, een elfjarige wees die opgroeit bij pleegouders in het plaatsje Avonlea in Canada. Deze originele Netflix-feelgoodserie telt al drie seizoenen.

Zet Anne with an E op je kijklijst

Falling inn love

Soms heb je geen zin om je in een nieuwe serie te storten, maar wil je op je vrije avond gewoon een afgerond verhaal zien. Dee hartverwarmende film Falling inn love (let op: 'inn' met twee ennen) is dan een perfecte keuze. Het romantische verhaal draait om Gabriela, een jonge vrouw uit San Francisco die de hoofdprijs in een loterij wint: een rustieke hierberg in Nieuw-Zeeland. Na de verhuizing laat een romance niet lang op zich wachten.

Zet Falling inn love op je kijklijst

Midnight at the Magnolia

Nog een mooie romantische film, die ook nog eens prima in deze tijd van het jaar past. Midnight at the Magnolia draait om Maggie en Jack, de presentatoren van een lokaal radiostation in een klein plaatsje. Om de luistercijfers op te krikken doen ze alsof ze een koppeltje zijn geworden, en maken ze het 'grote nieuws' bekend tijdens de uitzending op oudejaarsavond. Natuurlijk moeten ze daarna de schijn ophouden.

Zet Midnight at the Magnolia out op je kijklijst

 

Falling Inn Love

romantiek | film | 2019

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Sweet Magnolias

drama | serie | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie