Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Komt er een derde seizoen van Virgin River?

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het tweede seizoen van Virgin River eindigde nogal met een cliffhanger. Dus de fans willen maar één ding weten: komt er een seizoen 3? En zo ja, wanneer?

In de laatste aflevering van het tweede seizoen raakte Jack zwaargewond door een kogel en het is maar de vraag of Mel hem kan redden. En dat gebeurde ook nog eens net terwijl Jack en Mel eindelijk samen een lang en gelukkig leven tegemoet gingen. 

Virgin River is een hit

We kunnen bezorgde fans geruststellen Dat er een derde seizoen komt, is zeker. Netflix heeft de serie officieel verlengd met een nieuw seizoen. Virgin River is niet alleen een hit in Nederland, maar in een groot deel van de wereld. Bovendien telt de boekenreeks waarop de serie is gebaseerd 22 delen, dus wat dat betreft kunnen we nog even vooruit. 

Wanneer komt seizoen 3?

Het was zelfs de bedoeling dat de opnamen voor het derde seizoen zouden plaatsvinden tussen augustus en december van dit jaar. Of dat ook werkelijk is gebeurd, is niet helemaal duidelijk. Maar als alles een beetje meezit op corona-gebied, lijkt het waarschijnlijk dat we eind volgend jaar naar seizoen 3 van Virgin River kunnen kunnen kijken. 

Dus we moeten nog een jaar wachten voor we weten of Jack überhaupt seizoen 3 gaat halen.