Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Alles over Virgin River seizoen 4

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix verlengde Virgin River al met seizoen 4 voordat seizoen 3 überhaupt online stond. Zo populair is de serie over het pittoreske Amerikaanse plaatsje.

* Let op bevat mogelijk spoilers

Virgin River is een beetje het equivalent van een warm dekentje. Je kunt je lekker verliezen in de besognes van alle locals. Het wordt nooit te zwaar of te moeilijk, het is een soap, maar dan een hele goeie. En perfect bingemateriaal. 

Daarom is het maar goed dat er voorlopig nog geen einde aan de serie zit te komen. Het is alleen even de vraag wanneer het vervolg onze kant op komt. 

Lees ook: Wat is er met Hope aan de hand in seizoen 3?

Wanneer komt seizoen 4 van Virgin River op Netflix?

De opnamen voor het vierde seizoen duurden tot eind juli en het is waarschijnlijk dat we pas in de zomer van 2022 naar het vervolg kunnen kijken. Een jaar na seizoen 3 dus. 

Wat gaat er gebeuren in seizoen 4?

Het derde seizoen Virgin River eindigde met flink wat cliffhangers, vooral Preacher zat in de penarie en Mel had nogal wat aan haar hoofd en Brady ook en Hope had ook al de nodige problemen. Er valt dus nog genoeg te doen in seizoen 4. Ricky moet beslissen of hij vertrekt, Paige komt waarschijnlijk terug en Charmaine moet bevallen van een tweeling. En misschien komen we dan ook te weten welke onverlaat Jack neerschoot. 

Virgin River

Drama | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie