Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Virgin River seizoen 4 al in juli op Netflix!

Series | 1 jaar geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Beste Virgin River-fans, zet alvast maar een kruis in je agenda bij 20 juli want dan verschijnt het vierde seizoen van de serie op Netflix.

Virgin River is een van de populairste series op Netflix. De streamingdienst vernieuwde de serie al met een vierde seizoen voordat het derde ook maar online stond en dat is vrij uniek. Inmiddels is het vijfde seizoen ook al aangekondigd. 

Losse eindjes

Precies een jaar na seizoen 3 komt seizoen 4 op de streamingdienst. En dat is geen dag te vroeg voor de vele liefhebbers van de dramaserie. Want er zijn nogal wat losse eindjes die aan elkaar moeten worden geknoopt. 

Lees ook: Dit zijn de nieuwe gezichten in Virgin River seizoen 4

Bevroren embryo's

Het grootste vraagstuk heeft te maken met de baby van Mel. Is Jack de vader of is het toch van de overleden ex-man van Mel? Ze had immers embryo’s laten invriezen en was in het vorige seizoen even naar Los Angels, waar die embryo's in een kliniek lagen te wachten. En mocht de baby nou niet van Jack zijn, blijven de twee dan bij elkaar?

Brady gearresteerd

Verder ligt Hope nog steeds in het ziekenhuis, werd Brady gearresteerd toen de politie het pistool waarmee Jack was neergeschoten in zijn auto vond en wil Calvin ongestoord doorgaan met zijn drugshandeltje. 

Virgin River staat vanaf 20 juli op Netflix.