Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De trailer van Virgin River 3!

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het derde seizoen van Virgin River is vanaf 9 juli te zien op Netflix en de trailer staat online! Met daarin het antwoord op de vraag op Jack dit derde seizoen überhaupt heeft gehaald.

En er wordt ook gesproken over een baby... 

Waar gaat het over?

Virgin River, gebaseerd op de boeken van Robyn Carr is een romantisch drama. De serie is soap-achtig en heeft ook actie in huis. Alles in een dus! In het eerste seizoen vertrok Mel Monroe (Alexandra Breckenridge) vanuit Los Angeles naar het piepkleine pittoreske Virgin River om aan haar pijnlijke verleden te ontsnappen en een nieuw leven te beginnen.

Mel begon vol nieuwe moed als vroedvrouw maar ontdekte al snel dat je je verleden niet kunt ontvluchten. En ze had ook al snel door dat een klein dorpje net zoveel drama kan veroorzaken als de grote stad. 

Lees ook: De terugblik op seizoen 2 van Virgin River

Wat gaat er in het derde seizoen van Virgin River gebeuren?

Seizoen 2 eindigde met een cliffhanger voor bijna elk personage. Maar er zijn een paar vragen die we graag beantwoord zouden zien. Komen Mel en Jack weer bij elkaar en is het dit keer voorgoed? Wat is het nieuws dat Doc Mullins wilde vertellen aan Hope? En vertrekt Preacher naar San Francisco of blijft hij in Virgin River? En de belangrijkste: wie schoot Jack neer? 

Op dat laatste antwoord zullen we waarschijnlijk nog even moeten wachten. De maker heeft al gezegd dat het meerdere seizoenen kan duren voordat dat mysterie opgelost gaat worden. 

Wie is wie in Virgin River?

We gaan ook wat nieuwe gezichten zien in het nieuwe seizoen. Zibby Allen en Stacey Farber worden toegevoegd. Zibby Allen speelt Jack's zus Brie is te zien als Lilly's dochter Tara. Kai Bradbury wordt het nieuwe personage Denny en Jasmine Vega gaat Stella spelen. Lees hier alles over de hoofdrolspelers.

Wanneer staat het derde seizoen op Netflix?

Het derde seizoen van Virgin River is vanaf 9 juli te bingen.

Komt er een vierde seizoen?

We kunnen nog een tijdje vooruit want Netflix heeft ook al een vierde seizoen aangekondigd. 

Virgin River

Drama | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie