Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Dit kun je verwachten van Virgin River seizoen 2 op Netflix

Series | 5 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Virgin River was vorig jaar tijdens kerst een onverwachte kneiter van een hit op Netflix. En vanaf 27 november staat het tweede seizoen op Netflix.

Kijkers vielen vorig jaar als een blok voor verpleegkundige Mel Monroe (Alexandra Breckenridge) die haar hectische leven in Los Angeles achter zich liet om een nieuw leven te beginnen in het piepkleine maar pittoreske Virigin River. Zo'n plaatsje waar iedereen elkaar kent. 

Veteraan Jack

Het begint niet zo lekker met het nieuwe leven van Mel. Haar nieuwe onderkomen is een vervallen blokhut, de huisarts in het dorp doet er alles aan om haar zo snel mogelijk weg te krijgen. En het is er ook al niet zo rustig als ze hoopte. Er duikt namelijk een nieuwe potentiële liefde op; Jack (Martin Henderson), een veteraan die last heeft van PTSS. 

Charmaine krijgt een baby van Jack

Vanaf 27 november zien we hoe het Mel verder vergaat in Virigin River. Het is uit met Jack omdat hij Charmaine zwanger heeft gemaakt. Maar eigenlijk is Jack hartstikke verliefd op Mel. 

Preacher en Brady

En dan hebben we nog Preacher en Brady, beiden ex-mariniers. Met Preacher lijkt het goed te gaan, terwijl Brady maar niet wennen aan het burgerleven en zich bezig houdt met criminele activiteiten.

Murder

Netflix adverteert het tweede seizoen van Virigin River met de tekst: 'Engagement. Babies. Heartbreak. Murder. For a small town, Virgin River has its fair share of drama — and Mel Monroe is often in the middle of it' Dus dat belooft wat.