Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Nog meer Mel en Jack: Netflix bestelt seizoen 5 van Virgin River

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Dat er een vierde seizoen van Virgin River zou komen, wisten we al. En het goede nieuws blijft maar komen: een vijfde seizoen zit er ook aan te komen. 

De site USA Today hoorde het nieuws exclusief van Netflix. Het gebeurt niet vaak dat de streamingdienst een serie met twee seizoenen tegelijk verlengt, maar Virgin River valt de eer te beurt omdat de cijfers van de romantische reeks fantastisch zijn.  

2,1 miljard views

Seizoen 1 ging in december 2019 in première, het tweede volgde in november 2020 en het derde in juli 2021. Dat alles tezamen leverde Netflix  2.1 miljard views op. Geen wonder dat Netflix meer brood ziet in de romantische verwikkelingen van Jack, Mel en de rest van de inwoners van het pittoreske Virgin River.  

Cliffhangers

Het derde seizoen eindigde met nogal wat cliffhangers: Hope onderging een levensgevaarlijke operatie, Brady werd gearresteerd (waarschijnlijk voor het neerschieten van Jack), Christopher's vader brak in in het huis van Preacher, Charmaine wil de voogdij over de tweeling van haar en Jack en Jack vroeg Mel ten huwelijk terwijl zij vertelde dat ze zwanger was. Genoeg te doen dus in de volgende seizoenen. 

Virgin River

Drama | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie