Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Vijfde seizoen van Fargo binnenkort op Videoland; meer op komst

Series | 13 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

Het vijfde seizoen van de misdaadserie Fargo keert terug naar North Dakota en Minnesota, maar speelt in het heel recente verleden van 2019. Jon Hamm, Juno Temple en Jennifer Jason Leigh spelen dit keer de hoofdrollen. In Nederland is het seizoen te zien op Videoland.

De tv-serie Fargo haalt zijn inspiratie uit de meesterlijke gelijknamige bioscoopfilm van de Coen-broers uit 1996, maar vertelt elke aflevering een nieuw verhaal met andere personages.  Na een uitstapje naar het Kansas City van de jaren 50 in het vierde seizoen keert seizoen vijf weer terug naar de koude streken van North Dakota en Minnesota.

Op Videoland

Goed nieuws is dat de afleveringen van het nieuwe seizoen van Fargo al daags na de Amerikaanse première te zien zijn op Videoland. Op 22 november gaat op Videoland het vijfde seizoen van start. Daarna komt er welke woensdag een aflevering bij.

Fargo seizoen 5

In het nieuwe seizoen van Fargo speelt Juno Temple de rol van Dot Lyon, een  schijnbaar doodgewone huisvrouw die een schimmig verleden blijkt te hebben. Als Dot wordt ontvoerd is er geen gebrek aan verdachten. De politieke tegenstellingen in de VS vormen dit keer een belangrijk thema in het verhaal.

Meer op komst

Aan Deadline liet Fargo-bedenker Noah Hawley weten dat hij na het vijfde seizoen ruimte ziet voor nog veel meer seizoenen van Fargo.  Omdat de serie al verschillende decennia heeft bezocht, lijkt het hem leuk om ook eens een uitstapje te maken naar de jaren 60, 80 of 90, want daar is de serie nog niet geweest.