Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Stem nu op jouw favorieten!

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Videoland maakt serie over realitysterren die kind krijgen

Series | 3 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Videoland
©
Foto: Videoland

Een heel aantal realitysterren is zwanger of net bevallen. Een leuke aanleiding voor Videoland om de heren en dames te volgen in een nieuwe realityserie: A Star is Born

De zwangeren in kwestie zijn Rowena (Utopia en Temptation Island) & Shane, Jethro (De Bachelorette) & Kelly, Laura Ponticorvo (mediapersoonlijkheid en YouTuber) & Ryan en Sharon & Esmee (Ex On The Beach). 

Rowena

Rowena en Shane kregen als eerste van de vier koppels hun kindje. Hun zoontje Eagan Renli Zoer werd in mei geboren. Laura Ponticorvo en haar man Ryan zijn op 7 september ouders geworden van hun dochter Giulia Sébi Amore Margherita. Dat ging niet helemaal van een leien dakje want Laura belandde in het ziekenhuis met zwangerschapsvergiftiging.

Sharon van de 'terror twins'

Jethro en zijn vriendin Kelly werden op 21 september hun zoontje Bodie Huta. Vanwege de hernia van Kelly verliep de zwangerschap moeizaam en kwam hun zoontje via een keizersnede ter wereld. Sharon, een van de tweeling bekend van Ex on The Beach: Double Dutch en Double Trouble is zwanger. Ze heeft een ingewikkelde relatie en daarom is haar tweelingzus Esmee bij haar ingetrokken om te helpen met de kleine. 

A Star Is Born is vanaf woensdag 27 oktober wekelijks te zien bij Videoland