Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Niets leuks op tv? Stream deze zomerse series en films op Videoland

Series | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Of je nu op vakantie gaat of niet: dankzij de laptop of tablet zijn je favoriete streamingdiensten altijd binnen handbereik. Ook deze zomer blijven ze jou voorzien van leuke nieuwe series en films. Hier zie je wat Videoland deze zomer voor jou in petto heeft, met elke week een nieuwe zomerse titel.

Only the Brave op Videoland

Het begint een beetje bij de zomer te horen: bosbranden. Funest voor de huizen van lokale bewoners én het vakantieplezier van toeristen. Only the Brave volgt de Granite Mountain Hotshots, een van de beste brandbestrijdingsteams in Amerika. In de zomer van 2013 moeten ze onder leiding van commandant Eric Marsh (Josh Brolin) alles op alles zetten om een naderende vuurzee te stoppen. Een film om het warm van te krijgen.

Meer over Only the Brave bij Guidinc.

Love Sarah

Hou je van taart? Dan zul je smullen van Love Sarah, een heerlijke zomerse feelgoodfilm met een drietal sympathieke vrouwen in de hoofdrol. Na een aantal tegenslagen besluit Clarissa het roer om te gooien en de droom van haar moeder te verwezenlijken. Samen met haar moeders beste vriendin en haar oma opent ze een banketbakkerij in het Londense Notting Hill. Met hun baksels brengen ze iedereen samen.

Meer over Love Sarah bij Guidinc.

Demain tout commence 

Vrijgezel Samuel leidt een aangenaam leventje aan de Franse Rivièra. Dan wordt hij onverwacht geconfronteerd met een oude scharrel die hem opscheept met het resultaat van een onenightstand: hun drie maanden oude baby. Samuels flierefluitende bestaan is voorbij. Hij zal zijn verantwoordelijkheid als vader moeten nemen. Zonnige film met een sympathieke hoofdrol van Omar Sy, bekend van Intouchables en Lupin.

Meer over Demain tout commence bij Guidinc.

 

Like Me, I'm Famous 

Influencers doen alles voor de likes. Videoland zette tien bekende social media-sterren bij elkaar in een kasteel in de Franse Ardennen. Daar spelen ze een eliminatiespel vol uitdagende opdrachten waarmee ze zoveel mogelijk likes moeten verzamelen. Onder anderen Donny Roelvink (zoon van Dries), Femke Meines (zangeres en actrice) en Harm de Vries (YouTube-gamer) betreden het strijdtoneel. 

 

Demain tout commence

Drama | film | 2016

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Only the Brave

Drama | film | 2017

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie