Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Nieuwe Videoland dramaserie met Dragan Bakema: Incognito

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Stefan Ammerlaan Photography
©
Foto: Stefan Ammerlaan Photography

Videoland komt na Sleepers alweer met een spannende serie van Nederlandse bodem. In Incognito speelt Dragan Bakema een undercover-agent die moet infiltreren in het leven van een mysterieuze vrouw.

Het is nog een beetje onzeker wat er precies op het spel staat voor Dragan in deze serie want we moeten het voorlopig doen met deze summiere samenvatting: 'Deze Videoland Original dramaserie draait om twee personages die allebei een rol spelen: undercover-agent Felix (Dragan Bakema) doet dat om de waarheid te ontdekken, zijn object van onderzoek Lize (Melody Klaver) juist om diezelfde waarheid koste wat het kost verborgen te houden.

Felix infiltreert in het leven van Lize en vanaf dat moment wordt er voortdurend gespeeld met de vraag: wat is echt en wat niet? Felix’ zoektocht naar de waarheid mondt uit in een bloedstollende strijd op leven en dood, waarbij Felix steeds meer wordt geteisterd door demonen uit zijn verleden.'

17 februari

Een trailer is ook nog niet voor handen. Wat we wel weten is dat Incognito vanaf 17 februari in zijn geheel op Videoland staat. 

Deze nieuwe serie past wel helemaal in het nieuwe beleid van Videoland waarin de nadruk op series uit eigen land ligt met bijvoorbeeld Mocro Maffia, Moedermaffia, Sleepers en Judas. En dan zit de dramaserie over het leven van Marco van Basten er nog aan te komen. Maar dat is pas in 2025.