Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

In de nieuwe aflevering van Wat Flix Je Me Nu: Seriemoordenaars en Latino drugsbazinnen

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: NBC
©
Foto: NBC

In de ze aflevering is actrice Ottolien Boeschoten te gast. Zij heeft enorm veel tips en dat geldt natuurlijk ook voor Heleen, Ferry, Irma en Sander.

Sander is begonnen met de serie Queen Of The South (Netflix). Hij vindt de serie over een vrouwelijke latina drugsboss een lekkere wegkijker. Heleen werd meegezogen door de serie The Serpent (Netflix) over seriemoordenaar Charles Sobhraj. 

Dan is gast Ottolien Boeschoten aan de beurt die je vooral kunt kennen van Man Bijt Hond. Ze kijkt naar New Amsterdam (Netflix), een goeie serie over een sociaal ziekenhuis waarbij elke aflevering een verhaal op zich is zodat je niet verplicht bent om de hele serie te kijken. 

Seriemoordenaar Des

Ook wil ze Red Light (NPO Plus) onder de aandacht brengen. Ferry was er ook net aan begonnen en heeft een beetje moeite met Carice van Houten die met een plat Amsterdams accent speelt. Tenslotte tip Ottolien de serie Des over een seriemoordenaar in Londen.

The Circle

Sylvia Baars van de Facebook groep Netflix Tips vindt dat we allemaal The Circle (Netflix) moeten gaan kijken. Een soort Big Brother maar dan met deelnemers die in aparte appartementen zitten en via een soort social network contact houden. 

OnlyFans Uncovered

Irma denkt dat ze een tip heeft waarmee ze haar mede-streamusketeers in één keer overhaalt: OnlyFans Uncovered (Videoland). Een mooi inkijkje over wat zich achter de schermen afspeelt op dit platform. En er wordt behoorlijk wat geld verdiend door de mensen die zich ‘blootgeven’.

Jaren '80 films

Ferry had een beetje last van de corona blues en keek een paar hele foute 80’s films: Big BusinessBig Trouble In Little China en Can’t Buy Me Love allemaal op Disney +.

Veel luisterplezier!